Secure YOUR CUSTOMERS

Volgens NIS2 vallen MSP's en MSSP's onder de categorie  'essentiële entiteiten' in de sector ICT Service Providers. NIS is niet langer een richtlijn, maar wetgeving. Ben jij er klaar voor? 

Offerte aanvragen  Afspraak inplannen

je hoeft het niet alleen te doen

Als partner van Portland helpen we jou graag op weg met het vinden van innovatieve futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB en KMO klanten optimaal te beheren en te beveiligen.

Maar dan ben je er nog niet. Naast de technologie blijven mensen, processen en wetgeving over, zoals NIS2. Wij maken het makkelijk voor je. Samen met Nederlandse specialisten helpen wij met de voorbereiding om jou klaar te stomen voor maart 2024.

Adviesgesprek Manage your MSP business

onvoldoende cybersecurity kennis of te weinig handjes?

Van gratis advies of strippenkaart tot een vast bedrag per maand, Portland helpt met laagdrempelige en hoogwaardige MSP ondersteuning. 

MSP CyberDesK

De cybersecurity van bedrijven moet vanaf 2024 voldoen aan nieuwe wetgeving. De zogenoemde NIS2-richtlijn geldt in principe voor elk bedrijf. Weet jij als IT-partner tot hoever de verantwoordelijkheid voor de online veiligheid van je klanten strekt?

Voor een vast bedrag per maand heb jij toegang tot de overzichtelijke tools en terzake kundige consultants die uit de MS(S)P markt komen. Wij helpen  jou bij het inrichten, structureren én monitoren van alle afzonderlijke onderdelen van een succesvol security beleid. 

Adviesgesprek

MSP Mentor

Of je nu van break-fix naar managed services wil bewegen, jouw services menukaart onder de loep wil nemen of kijkt naar een ISO certificering, b.v. ISO27001, wij helpen jou dit te realiseren. Zo worden bouwstenen geplaatst in de eerste laag van de nieuwe fundering van jouw bedrijf.

Dit start met een nulmeting en het bepalen van het doel d.m.v. een SWOT-analyse, daarbij wordt zeer kritisch gekeken naar onder andere de kansen en de risico’s. Ook worden de KPI's opgesteld, zodat er sturing gegeven kan worden op Performance Management.

Adviesgesprek

it nation evolve

IT Nation Evolve is een jaarlijks lidmaatschap exclusief ontworpen voor ConnectWise klanten om MSP's naar een hoger niveau te tillen samen met, en door middel van, interacties met collega's uit de markt.

De leden behoren tot de snelst groeiende MSP bedrijven in Europa en hebben de hoogste winstgevendheid percentages in de branche. Met verschillende peergroepen, ontworpen om zoveel mogelijk aan het drukke schema en de zakelijke behoefte van een MSP eigenaar te voldoen, staan persoonlijk en zakelijk succes centraal.

Adviesgesprek

zelf doen? download de basis richtlijnen van de ncsc

Genereer log informatie

Logbestanden spelen een sleutelrol in detectie.

Multifactor Authenticatie

Gebruik van MFA voorkomt toegang tot accounts.

Toegang per app

Bepaal wie toegang tot jouw data en diensten.

Backups

Essentieel wanneer data en systemen zijn aangetast.

Segmenteer netwerken

Voorkomt verspreiding van een virus of aanvaller over het netwerk.

Versleutel informatie

Maak bedrijfsdata onbruikbaar voor hackers.

Internet toegang

Sta internet toegang alleen toe wanneer noodzakelijk.

Software updates

Zorg voor tijdige updates op jouw bedrijfssoftware.

Download de PDF

Een totaal overzicht van het NCSC