Scale Computing He150 promo

Wordt gecertificeerd partner en krijg een Scale Computing cluster met enorme korting!

MINI DATA CENTER MET EEN ONGELOOFLIJKE KORTING  

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyperconverged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten.

De HE150 is speciaal gebouwd voor (externe) locaties die een beschikbare infrastructuur nodig hebben, en kan overal worden ingezet.  Je hebt geen rack of serverkast meer nodig, want de HE150 is niet groter dan drie opgestapelde smartphones! Dit mini data center zorgt ervoor dat de business van jouw klanten altijd in de lucht blijft en je koopt hem nu met een flinke korting.

Odoo • Text and Image

Van public cloud naar on premise: wat doet dat met jouw marge?  

Dit kan je veel opleveren. Laat het ons voor je uitrekenen. 

he150 partner promo

hoe werkt het?

Alle Scale Computing partners kunnen een HE150 cluster bestellen tegen een sterk gereduceerde demoprijs. In deze prijs is inbegrepen een 3-node hyperconverged, edge computing cluster, installatie, transportkosten en 12 maanden  support en onderhoud op hardware en software.

WAT IS ERVOOR VEREIST?

Alles wat we van je vragen is om twee (gratis) trainingen (technisch en commercieel) te volgen via ons partner portal binnen 90 dagen na ontvangst van je cluster.

WAAROM ZOU je MEEDOEN?

Door deel te nemen aan dit programma kun je het meest compacte hyperconverged cluster ter wereld on-site bij je klanten hands-on demonstreren. Hiermee onderscheid je jezelf van andere aanbieders die oplossingen met Hyper-V of VMWare aanbieden.


MEER REDENEN? Je krijgt de hardware van ons!

Zodra je je eerste Scale Computing HC-cluster verkoopt, krijg je van ons de kosten voor de democluster gecrediteerd. En dat komt nog bovenop de uiterst interessante marge die je kunt maken!

EN PRODUCT SUPPORT?

Partners die binnen een jaar na aanschaf van het cluster minimaal 4 opportunities bij ons registreren krijgen gratis 12 maanden verlenging van support en onderhoud.

KAN IK MIJN CLUSTER BIJ MIJN KLANT INZETTEN?

Ja. Zodra een democluster wordt ingezet in een productieomgeving worden de kosten voor software en support maandelijks gefactureerd; voor democlusters worden die kosten niet in rekening gebracht. Partners kunnen daarna opnieuw een democluster bestellen.


verken de Scale Computing HE150