the power of portland

Taking care of your Managed Services en Reseller Business. Dat is wat wij doen, al 25 jaar. Portland helpt MSP’s en VAR’s om hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten.  

Contact  Plan een afspraak

Deze msp specialisten staan voor je klaar

Bedrijfsteam

Erika Padmos

Microsoft 365 portfolio specialist

Erika helpt je met het vinden van de juiste backup en beheer oplossing voor Office365, VM's, Endpoints of fysieke server backups, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Plan een afspraak

Bedrijfsteam

George van Brugge

Founder en MSP veteraan

Oprichter en eigenaar George, startte Portland in 1998. Sindsdien heeft Portland altijd een focus gehad op IT dienstverleners. Daarnaast heeft hij ook Kaseya Benelux en Firmtel opgezet. Alsdus een allround MSP ondernemer. Een goeie gesprekspartner voor directie met de nodige dosis humor.

Plan een afspraak

Bedrijfsteam

Nick Visser

Software en cloud consultant

Nick is jouw gids in het oerwoud van producten. MSP's worden overspoeld met aanvragen van minder gangbare producten. Gelukkig kan Nick je hier perfect bij helpen. Hij is onze kenner op het gebied van Exotische software en cloud diensten en neemt je graag mee in alle mogelijkheden. IT Procurement made easy!

Plan een afspraak

Onne Heida

SaaS Management voor MSP's

Onne heeft heel wat ervaring met het adviseren van klanten en heeft zelf bij een MSP gewerkt. Hierdoor weet hij als geen ander wat jou dagelijks bezig houdt en wat jouw uitdagingen zijn. Daarnaast heeft hij heeft een behoorlijke bak kennis opgebouwd op het gebied van SaaS Management en helpt jou hier graag mee verder.

Plan een afspraak

Robin Smit

Business en software adviseur

Robin heeft in zijn carrière ervaring opgedaan in verschillende branches, waar altijd de focus heeft gehad op het vinden van een passende oplossing voor zijn klanten. Erg belangrijk, want de juiste tools vormen het essentiële fundament van een goed lopend MSP bedrijf.

Plan een afspraak

Sjors van Zantvliet

MSP Tech Support

Sjors is zijn carrière in de IT begonnen op de helpdesk. Waar hij dagelijks te maken krijgen met (technische) vragen over verschillende MSP producten. Hulp nodig? Sjors heeft de benodigde kennis en staat elke dag klaar om jou te ondersteunen.


Plan een afspraak

Mede door de 'consumerization of IT' stijgt de vraag naar specialistische software en cloudapps. Portland helpt die tools in te kopen tegen een scherpe prijs met zo min mogelijk administratieve rompslomp.


MSP portfolio

Eén van de trends in het MSP domein is het verkleinen van de tech-stack. Niet makkelijk in tijden van exponentiële technologie. Portland helpt de juiste keuze te maken al 23 jaar.

Licentie management

Wij administreren al jouw licenties en cloud diensten, vervaltermijnen en andere bijzonderheden. We komen pro-actief met verlenging voorstellen of helpen desgewenst bij opzegging. Wel zo makkelijk.

Lokale ondersteuning

Van break-fix naar Managed Services? Ondersteuning bij het samenstellen van jouw services menukaart? Van strategie tot operationele vraagstukken; wij bieden lokale ondersteuning.

MSP community

Wij zijn onderdeel van een internationaal MSP ecosysteem. Wij bieden jou graag deze kennis aan. Specialisten die zich hebben bewezen bij het opzetten en advisering van MSP's.