Meet our partner: 

connectwise

Over fundamentals gesproken. Een ERP-systeem is de basis van iedere moderne IT Service Provider. Op de software van internationaal marktleider ConnectWise, kun jij je hele business runnen. Eén enkel platform geeft jou overzicht in alle interne processen, projecten, klanten én resultaten, voor een duidelijke communicatieflow in je bedrijf, continue optimalisatie, en een efficiëntie boost. Geen verschillende portals meer voor klantbeheer en monitoring door het grootste aanbod aan integraties met software solutions die je al gebruikt, en geavanceerde automatisering van terugkerende taken. Zo doe jij meer in minder tijd, kun je beter inspelen op de behoeften van jouw klanten, én realiseer je gemakkelijk terugkerende omzet.

Odoo • Text and Image

Inzicht in je business, een boost in efficientie en bovenal: hogere winstgevendheid.

De basis voor elke IT Service Provider.

WAAROM connectwise

 
 

Efficiëntie

Eén platform voor alles. Intern voor processen, rapportages, resultaten en automatisering van terugkerende activiteiten. Extern voor klantbeheer en monitoring.

Flexibel

Het platform is precies in te richten hoe jij dat wilt. Met of zonder integraties en/of aanvullende pakketten en automatisering waar jij dit nodig hebt. 

Multi-vendor PSA

Geen geswitch meer tussen platformen. ConnectWise is het PSA platform met de meeste integraties met andere vendoren.

Community

Internationale conferenties en events, online meetings, trainingen over de producten, maar ook om je business te optimaliseren, support en kennisdeling. ConnectWise houdt je up-to-date. 

producten

Connectwise manage

Professioneel business management platform. Sales en lead-generation, contracten, projectmanagement, rapportage en help desk automatisering.

connectwise automate

Monitoring en management voor klantbeheer. Snelle detectie en herstel, toegang tot alle devices, patch management en automatisering.

connectwise Fortify

Softwareoplossingen voor security beheer. Risicobeoordeling, detectie en reactie van bedreigingen, SIEM, SOC-as-a-Service en proactieve verdediging.

connectwise sell

Offerte- en facturatie software voor als toevoeging op je PSA. Inclusief gepersonaliseerde communicatie, notificaties en geautomatiseerde billing. 

Nu investeren in ConnectWise betekent een ROI van 194% in 3 jaar.

Bespaar tijd door efficiënter te werken en processen te automatiseren.

download's

Odoo - Sample 1 for three columns

MAAK JE KLANT DE BASIS VAN JOUW SUCCES

In dit eBook lees je verschillende tips en best practices om jou te helpen succesvol te blijven in de alsmaar veranderende digitale wereld.

Odoo - Sample 2 for three columns

(Cyber) dreigingen rapport 2021

Dit rapport behandeld de trends van 2020 en voorspellingen voor 2021 op gebied van MSP-gerelateerde security gebeurtenissen.

Odoo - Sample 2 for three columns

DE MKB CYBERSECURITY CHECKLIST

Een checklist van 30 items om je te helpen een security beoordeling uit te voeren. Of het nou voor jezelf is of voor je klanten.

Odoo - Sample 2 for three columns

Een betere kijk op Cyber security dreigingen

In dit eBook worden de acroniemen SIEM en EDR volledig uitgelegd en krijg jij een beter beeld van hoe je welke technologie het best kunt inzetten.

Odoo - Sample 1 for three columns

MANAGE &
AUTOMATE

Leer wat de combinatie van ConnectWise Manage en Automate jou oplevert.

Odoo - Sample 3 for three columns

managing a virtual sales team

Welke uitdagingen brengt remote werken met zich mee en vooral: hoe los je ze op.