MSP ADVIESGESprek

Taking care of your Managed Services en Reseller Business. Dat is wat wij doen, al 25 jaar. Portland helpt MSP’s om hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten, dat beloven wij.

Offerte aanvragen Afspraak plannen

Advies
gesprek
Onze belofte

Leuk dat wij met elkaar in gesprek gaan. Wij helpen jou graag jouw MSP bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te maken met een sterke focus op cybersecurity. Laten we beginnen.

Technology
MSP Tech Stack
Hoe ziet jouw MSP bedrijf en tech stack eruit

De juiste tools vormen het essentiële fundament van een goed lopend MSP bedrijf. Is jouw tech stack toe aan optimalisatie? Laten we dit eerst inventariseren.

Process
MSP Mentor &  
CyberDesk
Inrichting van je MSP bedrijf in lijn met NIS2 

Of je nu van break-fix naar managed services wil bewegen, jouw services menukaart onder de loep wil nemen of je moet voorbereiden voor de nieuwe NIS2 wetgeving. Wij helpen je op weg tegen een vast uurtarief of in abonnementsvorm.

 People
Security
Awareness
Security Awareness Training

Cyber security awareness trainingen zijn ontwikkeld om gebruikers te leren beveiliging top of mind te houden bij alles wat ze doen. Geef medewerkers de mogelijkheid om de beste verdediging van hun bedrijf te zijn tegen cyber beveiligingsrisico's.

Technology
Vulnerability

Scanner
Ontdek de kwetsbaarheden

Jouw klanten hebben kwetsbaarheden. Jij ook. Het is daarom hoog tijd om die kwetsbaarheden te markeren en te verhelpen voordat het te laat is. Een vulnerability scanner is noodzakelijk kwaad op de services menu kaart van de moderne MSP

Technology
24/7/365
Wie kijkt er over jouw schouder mee?

SaaS Security, SOC en MDR diensten inzetten om enerzijds jouw services menukaart te moderniseren en anderzijds de garantie te kunnen bieden aan jouw klanten dat buiten kantooruren en tijdens feestdagen iemand meekijkt.

Technology
Backup
Disaster Recovery
Backup & Disaster Recovery 

We hoeven je niet te vertellen dat backup en cybersecurity een must zijn in een wereld waar het aantal cyberattacks per jaar verdubbeld. Wij combineren deze twee verpakt in een 'all in one Cyber Protection suite'.

Technology
HCI & EDGE
Hyperconverged Infrastructure en Edge Computing

Het klinkt als een droom, maar Zero Touch Provisioning op HCI bespaart 90% van je tijd van pilot tot productie. Daardoor minder engineers ter plaatse, lagere kosten en dus blijere klanten. En eindelijk een goed alternatief voor VMware.

Technology
Business

Management
Hoe dit alles te managen

'Automate, scale & securely manage your business' dat is waar wereldwijd marktleider Connectwise voor staat. Zo kun jij je hele business runnen op één enkel platform waarbinnen alle interne processen, projecten, klanten én resultaten inzichtelijk zijn.

2
Licentie & Cloud
Management
MSP Marktplaats

MSP's kunnen de explosief stijgende groei in vraag naar specialistische software en cloudapps bij ons neerleggen. Wij nemen contact op met de relevante leveranciers,  jij krijgt vervolgens de beste aanbieding en alles is inzichtelijk in jouw portal.

onze CYBERSECURITY 'BASICS' ZIJN MAKKELIJK TE BUNDELEN 

MSP's hebben in hun dagelijkse operatie te maken met onderstaande thema's. Wij werken louter met de beste fabrikanten in de markt die relevante producten voor Service Providers bieden lop het gebied van CyberSecurity. Wel zo makkelijk toch?

portland ontzorgt

Eén centraal inkoopkanaal

Één vast aanspreekpunt voor minder gangbare software en cloud aanvragen.

Géén
creditcards

Minder gangbare (cloud) producten met de bedrijf creditcard betalen? Wij nemen dat uit handen.

Licentie & cloud management

Wij administreren al jouw licenties en cloud diensten, vervaltermijnen en andere bijzonderheden.

Gezonde
marges

Marge delen we, want: 'Doing business is teamsport, always share your succes with others'.